σχετικα με εμας

Μια σχέση εμπιστοσύνης ξεκινά με ένα χαμόγελο και μια χειραψία και λίγες σκέψεις για το ποιοι είμαστε.

Υψηλής ποιότητας υλικά & τεχνογνωσία

Εγγυόμαστε την ικανοποίηση των αναγκών σας

Λογικές τιμές

34 χρόνια εμπειρία

Το ξεκινημα

Δίπλα στους καλύτερους τεχνίτες, σε ηλικία 14 ετών. Το 1984!

Η γοητεία του ξύλου και η αστείρευτη ευελιξία του σε κατασκευές παντός είδους με κέρδισε από την παιδική μου ακόμη ηλικία. Η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η δυνατότητα να παίρνεις ένα κομμάτι ξύλο και να το μετατρέπεις σε κάτι που θα συντροφεύει έναν άνθρωπο ή οικογένεια για μια ολόκληρη ζωή είναι μια γνήσια συναρπαστική εμπειρία. Δεν χρειάστηκε πολύ για να επιλέξω την ξυλουργική ως επαγγελματική μου σταδιοδρομία.

Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα σε ηλικία 14 ετών στο ξυλουργικό εργαστήριο των καλύτερων τεχνιτών. Σύντομα, ένιωθα να με γεμίζει το συναίσθημα που τώρα αποτελεί και την επωνυμία
της επιχείρησης – το μεράκι για το ξύλο, αυτή τη χαρά κα την απόλαυση που αντλείς όταν βάζεις όλο σου το είναι σε κάτι, όταν δεν θες απλά να του προσδώσεις χρηστικότητα και λειτουργικότητα,αλλά τελειότητα, σε κάθε του εκατοστό – στη σχεδίαση, τη δομή, το φινίρισμα.

Στο σήμερα

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε – χρόνια πείρας, νέα εργαλεία, καινοτόμα υλικά, άφθονες ιδέες⋅ το μεράκι, όμως, παρέμεινε ίδιο, υποκινώντας με πάντοτε να επιδιώκω την τελειότητα σε ό,τι κι αν μου ζητηθεί να δημιουργήσω.

Συνέπεια & Επαγγελματισμός

Κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να δημιουργήσουμε να σχεδιάσουμε και να μετατρέψουμε τα έπιπλα συμφώνα με τις ανάγκες  σας.

Η ποιότητα υλικών και εργασίας εγγυώνται ένα πολύ καλό   αποτέλεσμα, όμορφο αισθητικά και με μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Χρόνια Εμπειρίας

Έργα Ανακαίνισης

Ειδικές Κατασκευές

Συνεργάτες Χονδρικής

επικοινωνηστε μαζι μασ

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε για μια δωρεάν εκτίμηση.

Καλεστε μασ

6972 926 523